Ballonvaart boven de Alpen

Ballonvaart Alpen

Heb je ook interesse in een ballonvaart Alpen. Beleef dan deze unieke ervaring met Antwerp Balloons om van op een hoogte van 4.000 meter over de besneeuwde Alpen te varen. Eenmaal per jaar zijn wij met heel ons ballonteam aanwezig in de Alpen (Chateau d’oex) om daar adembenemende ballonvaarten te maken. Wil je een skivakantie combineren met een onvergetelijke ballonvaart alpen neem dan contact op.

 

Ballonvaart in Zwitserland:

Bij een Alpen ballonvaart klimmen we door naar een hoogte van 4000 m dit geeft je een prachtig uitzicht over de besneeuwde alpen die in een stralende zon liggen. De ballonvaart op zich duurt ongeveer 2 uur. We maken dit mogelijk tot groepen van 8 personen. De prijs komt op 260 euro per persoon. Bekijk ook al onze andere prijzen voor een ballonvaart.

ballonvaart Alpen Ballovaren Antwerpen

Uw ballonvaart Alpen met Antwerp Balloons

Bekijk ons aanbod
al onze ballonvaarten
Cadeaubons
Bestel een cadeaubon