Prijzen ballonvaart

C-Air is een gespecialiseerde firma die ballonvaarten organiseert te Antwerpen, waar we zelf ook afkomstig van zijn. Heb jij ook wel eens zin in een ballonvaart? Wij geven je de beste prijzen voor een ballonvaart met C-Air. Wens je een ballonvaart te maken vanuit Oost-Vlaanderen, Limburg, West-Vlaanderen, het Brusselse of Wallonië neem dan even een kijkje op onze andere website: “C-Air ballonvaarten” kortom wij verzorgen al jouw vaarten in heel België. Op deze webpagina vind je al onze prijzen.

Bekijk ook even of er geen last minute ballonvaart gepland staat waar je nog kan aansluiten.

Indien je een VIP-ballonvaart voor 2 wilt kan dit voor de prijs van € 825. (bv. romantische vaart, huwelijksaanzoek…).

Tijdens de maand Januari is C-Air ballonvlucht ook aanwezig in de Zwitserse Alpen om te ballonvaren. Heb je ook interesse in een ballonvaart boven de Alpen.

Er kan vanuit elke provincie een ballonvaart geboekt worden. Een ballonvaart vanuit Antwerpen kom op 149 euro per persoon. Wenst u een cadeaubon voor een ballonvaart vanuit Antwerpen neem dan even contact op met ons.

Tijdel

Prijs ballonvaart opsomming

– Vip ballonvaart: 825 euro (2 personen)

– Ballonvaart vanuit Antwerpen 149 euro per persoon

Ochtend ballonvaart in Antwerpen

Heb je ooit gedacht aan een ballonvlucht boven Antwerpen tijdens de zonsopgang? Prijzen ballonvaart die je nog nooit gezien hebt bij C-Air ballonvaarten.

Voor onze schitterende ochtendvluchten stijgen wij rond zonsopgang op. Voor al diegenen die houden van de natuur is dit tafereel niet te missen.

Na de ballonvaart heb je de keuze om van een uitgebreid ontbijt te genieten op het landingsterrein.  Dit ontbijt bestaat uit een glaasje versgeperst sinaasappelsap, een glaasje champagne, koffiekoeken, etc..

Avond ballonvaart in Antwerpen

Een ballonvaart over de mooiste landschappen en natuurtaferelen in Antwerpen. Onze ervaren piloot brengt je in hogere sferen, laat je de mooiste panorama’s zien en geeft je informatie over zijn handelingen. Dit kan alles voor de spotprijs van 139 euro per persoon. Prijzen ballonvaart die je nog nooit gezien hebt met C-Air ballonvaarten.

Opstijglocaties van de ballonvaart:

Aartselaar, Arendonk, Balen, Beerse, Berlaar, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Duffel, Essen, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Lier, Malle, Mechelen, Merksplas, Mol, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Turnhout, Westerlo, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht