Ons bedrijf – ballonvaart Antwerpen

ballonvaart antwerpen

C-Air ballonvaart is opgestart door David Spildooren en Stéphanie Annecour, beide zijn ze gepassioneerd door de luchtvaart. David is reeds beginnen ballonvaren op de leeftijd van 16 jaar en heeft ondertussen 15 jaar ervaring, naast het ballonvaren is hij tevens lijnpiloot bij Brussels Airlines. Stéphanie neemt het administratieve voor zich zoals de planning, website…

C-Air is ondertussen uitgegroeid toe één van de grootste passagiersoperator die ballonvaarten in Antwerpen organiseert. We vliegen honderden passagiers per jaar. Al onze ballonnen zijn speciaal ontworpen om het comfort  en de veiligheid van de passagiers te verzekeren. Al onze piloten beschikken over een gecertificeerde EASA licentie. Veiligheid is onze eerste prioriteit, dus boek uw ballonvaart met C-Air.

Wij zullen alleen varen in goede weersomstandigheden. Onze beslissing om te varen wordt altijd gemaakt met jouw veiligheid in het achterhoofd. Al onze piloten zijn fulltime professionals. Wil je een ballonvlucht in Antwerpen twijfel dan niet.

Als je nog vragen hebt neem dan gerust contact met ons op.