Een luchtballon kopen

Op zoek naar een interessante investering? Jouw bedrijfslogo of naam op een luchtballon? Een tool om aan klantenbinding mee te doen of partners mee te verrassen? Dan is een luchtballon kopen een valabele optie. Een luchtballon is voor elke ondernemer haalbaar, staat garant voor heel wat exposure en is simpelweg fun. Wist je dat er weinig reclamedragers zijn die de aandacht genereren van een luchtballon?

Advies bij de aankoop van een luchtballon

Bij C-Air Ballonvaarten helpen we je graag als je een ballon wil kopen. Wij zijn thuis in luchtballons, hebben jarenlange ervaring en kunnen je dan ook de perfecte luchtballon adviseren. Als verdeler van het Franse merk Chaize, staan we garant voor een kwalitatieve ballon, ondersteund met de nodige nazorg. Er is keuze uit verschillende modellen, we vinden dus vast wel de ballon die perfect bij je past. Liever geen bedrijfslogo op je luchtballon? Ook dat is perfect mogelijk! Alles is bespreekbaar en we denken graag met je mee. Een luchtballon kopen is geen kleine beslissing, maar wel eentje waar je heel wat rendement uit gaat puren.

Een aandachtstrekker nodig?

Nog meer opvallen dan met een klassieke luchtballon? Dan hebben we de ‘Special Shapes’ voor jou in petto. Bij C-Air Ballonvaarten zijn we ook verdeler van wel heel bijzondere ballonnen. Jouw ballon in de vorm van een dier, je logo, een fiets of een andere bijzondere vorm? Geen idee is onze fabrikant te gek. We bekijken graag met jou de mogelijke opties en gidsen je naar de perfecte luchtballon. Reken maar je door een Special Shape luchtballon te kopen, nog meer in de spotlights staat. Al bij al zijn deze luchtballon nog steeds uitzonderlijk, waardoor ze heel wat monden doen openvallen.

Waarom wij kiezen voor Chaize

Bij C-Air Ballonvaarten werken we al enige tijd samen met Chaize. Dit Franse bedrijf is gevestigd in Annonay, de bakermat van de hete luchtballon. Logisch dus, dat je mag rekenen op een kwalitatieve ballon met garantie. Al sinds 1970 maakt dit bedrijf luchtballon en het beschikt over heel wat technische kennis. Aangezien we dezelfde waarden delen, zijn we uiterst tevreden met dit partnership. Als klant kan je alvast rekenen op een geweldige ondersteuning.

Klaar om een luchtballon te kopen?

Is je interesse gewekt? Wil je de verschillende types ballonnen ontdekken en advies op maat? Maak dan een afspraak. Bij C-Air Ballonvaarten zijn we gepassioneerd door luchtballons en helpen we je graag bij je keuze. Onafhankelijk en op maat. Bovendien staan we ook na de verkoop in voor de naverkoop en zorgen we voor het onderhoud en de stockage van je luchtballon. Zo geniet je wel van de voordelen en de aandacht, maar heb je geen zorgen.