Ballonvaart Aartselaar

Eerst en vooral welkom bij C-Air ballonvaart Aartselaar. Wil je iemand verrassen met een unieke vlucht boven je gemeente Aartselaar? Graag bezorgen wij jou een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Een prachtige reis in een ballon, dat is wat wij je bieden! Door je toe te staan met de wind mee te zeilen, heb je de mogelijkheid om onze uitzonderlijke locaties te ontdekken.

De totale ervaring van een ballonvaart boven Aartselaar duurt circa 4 uur, de vlucht op zich duurt 1 uur, afhankelijk van de weersomstandigheden.

De dag van de ballonvaart bellen wij jou telefonisch op met de laatste weersomstandigheden. Indien deze optimaal zijn, bespreken wij ook de exacte opstijglocatie. Voor dit laatste zijn wij ook steeds afhankelijk van de laatste windmetingen.

ballonvaart aartselaar

C-Air ballonvaart Aartselaar

Onze piloot David Spildooren startte zijn opleiding tot ballonvaarder in 2006, en is sindsdien gepassioneerd ballonvaarder in binnen- en buitenland. Naast de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op luchtballoncompetities over heel Europa. In 2018 is David Belgisch kampioen ballonvaren geworden.

Naast het ballonvaren vliegt David Spildooren ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines.

Daarna verwelkomt ons team jou graag  op het hoofdkantoor van C-Air of op de afgesproken locatie.

Werking

Op het opstijgterrein geven wij een uitgebreide briefing en kan je genieten van hoe ons team voor jou de ballon klaarmaakt om jou een onvergetelijke ballonvaart te geven. Dan komt het opstijgen en het moment waarop je de regio van bovenuit zult ontdekken. Neem even een kijkje op onze prijzen pagina.

Uitrusting om mee te nemen: Vrijetijdskleding, comfortabele schoenen.

Aartselaar is een gemeente in de provincie Antwerpen en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Als je verder nog vragen hebt of een ballonvaart wenst te boeken twijfel dan niet om C-Air ballonvaarten te contacteren.