Ballonvaart Boom

Eerst en vooral welkom bij C-Air ballonvaart in Boom. Wil je iemand verrassen met een unieke ballonvlucht boven je gemeente Boom? Graag bezorgen wij jou een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

De totale ervaring van een ballonvaart boven Boom duurt circa 4 uur, de vlucht op zich duurt 1 uur, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Een prachtige reis in een ballon, dat is wat wij je bieden! Door je toe te staan met de wind mee te zeilen, heb je de mogelijkheid om onze uitzonderlijke locaties te ontdekken.

De dag van de ballonvaart in Boom bellen wij jou telefonisch op met de laatste weersomstandigheden. Indien deze optimaal zijn, bespreken wij ook de exacte opstijglocatie. Voor dit laatste zijn wij ook steeds afhankelijk van de laatste windmetingen. Naast Boom hebben we uiteraard nog tal van opstijglocaties, bekijk ook even onze prijzen.

ballonvaart Boom

Werking ballonvaart vanuit Boom

Op het opstijgterrein geven wij een uitgebreide briefing en kan je genieten van hoe ons team voor jou de ballon klaarmaakt om jou een onvergetelijke ballonvlucht te geven. Dan komt het opstijgen en het moment waarop je de regio van bovenuit zult ontdekken. Neem even een kijkje op onze prijzen pagina. Uitrusting om mee te nemen: Vrijetijdskleding, comfortabele schoenen.

Boom is een gemeente in de provincie Antwerpen. Het behoort tot het gerechtelijk arrondissement Antwerpen en staat vooral bekend om Tommorowland.

Als je verder nog vragen hebt of een ballonvaart wenst te boeken twijfel dan niet om C-Air te contacteren.

Ballonvluchten boven andere provincies

Antwerpen is niet de enige regio waar we ballonvaarten organiseren. Met ballonvaren kan je perfect je zomeravond vullen.

C-Air is gevestigd in Sint-Niklaas, maar wij varen door heel Vlaanderen.

Ballonvaart Antwerpen heeft naast het stad nog andere fantastische bezienswaardigheden zoals de Schelde, de haven…

Neem even een kijkje op de website van C-Air ballonvaarten voor een overzichtje van de andere regio’s van waar we ballonvluchten organiseren.