Ballonvaart Brasschaat

Eerst en vooral welkom bij C-Air ballonvaart Brasschaat. Wil je iemand verrassen met een unieke vlucht boven Brasschaat? Graag bezorgen wij jou een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Een prachtige reis in een heteluchtballon, dat is wat wij je bieden! Door je toe te staan met de wind mee te zeilen, heb je de mogelijkheid om onze uitzonderlijke locaties te ontdekken.

Onze piloot David Spildooren startte zijn opleiding tot ballonvaarder in 2006, en is sindsdien gepassioneerd ballonvaarder in binnen- en buitenland. Naast de commerciële ballonvaarten, kan je hem in zijn vrije tijd steeds terugvinden op luchtballoncompetities over heel Europa. In 2018 is David Belgisch kampioen ballonvaren geworden.

Naast het ballonvaren vliegt David Spildooren ook als lijnpiloot bij Brussels Airlines.

ballonvaart brasschaat

C-Air ballonvaren Brasschaat

De totale ervaring van een ballonvaart boven Brasschaat duurt circa 4 uur, de vlucht op zich duurt 1 uur, afhankelijk van de weersomstandigheden.

De dag van de ballonvaart bellen wij jou telefonisch op met de laatste windmetingen & weersomstandigheden. Indien deze optimaal zijn, bespreken wij ook de exacte opstijglocatie. Voor dit laatste zijn wij ook steeds afhankelijk van de laatste windmetingen.

Daarna verwelkomt ons team jou graag  op het hoofdkantoor van C-Air of op de afgesproken locatie.

Op het opstijgterrein geven wij een uitgebreide briefing en kan je genieten van hoe ons team voor jou de ballon klaarmaakt om jou een onvergetelijke ballonvaart te geven. Dan komt het opstijgen en het moment waarop je de regio van bovenuit zult ontdekken. Neem even een kijkje op onze prijzen pagina.

Uitrusting om mee te nemen: Vrijetijdskleding, comfortabele schoenen.

Als je verder nog vragen hebt of een ballonvaart wenst te boeken twijfel dan niet om C-Air ballonvaarten te contacteren.