Ballonvaart Brecht

Eerst en vooral welkom bij C-Air ballonvaart in Brecht. Wil je iemand verrassen met een unieke ballonvlucht boven je gemeente Brecht? Graag bezorgen wij jou een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

De mooiste bezienswaardigheden boven Brecht zijn: Abdij Onze-Lieve-Vrouw Nazareth, H. Man Jobkerk, Onze-Lieve-Vrouw van Lourdeskerk, Onze-Lieve-Vrouw van zeven weeën, Sint-Leonarduskerk, Sint-Michielskerk, Sint-Theobalduskapel, Sint-Willebrorduskerk. Naast Brecht hebben we uiteraard nog andere regio’s waar we ballonvaarten organiseren.

De totale ervaring van een ballonvaart boven Brecht duurt circa 4 uur. De ballonvaart op zich duurt 1 uur.

De dag van de ballonvaart bellen wij jou telefonisch op met de laatste weersomstandigheden. Indien deze optimaal zijn, bespreken wij ook de exacte opstijglocatie. Voor dit laatste zijn wij ook steeds afhankelijk van de laatste windmetingen.

ballonvaart Brecht

Werking

Op het opstijgterrein geven wij een uitgebreide briefing. Ondertussen kan je genieten van hoe ons team voor jou de luchtballon klaarmaakt. Dan komt het opstijgen en het moment waarop je de regio van bovenuit zult ontdekken. Neem even een kijkje op onze ballonvaart prijzen pagina.

Uitrusting om mee te nemen: Vrijetijdskleding, comfortabele schoenen.

Brecht is een gemeente in de provincie Antwerpen en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Antwerpen en staat vooral bekend om zijn mooie omgeving.