Ballonvaart Westerlo

Welkom bij C-Air ballonvaart in Westerlo. Heb je ook altijd al iemand willen verrassen met een unieke ballonvlucht. C-Air zweeft met jouw boven je gemeente Westerlo! Graag bezorgen wij jou een unieke ervaring.
Unieke bezienswaardigheden in waar je van kan genieten tijdens een ballonvlucht zijn: Kasteel De Merode, Abdij van Tongerlo, Malesbroek, Hof ter Borght.

Een ballonvaart boven Westerlo duurt circa 1 uur. De totale duurtijd is ongeveer een 4 tal uur. De reden hiervoor is dat wij van C-Air onze tijd nemen om onze passagiers een prachtige belevenis willen meegeven.

Een fantastische reis in een luchtballon, dat is wat wij je bieden!

De dag van de ballonvaart in Westerlo bellen wij jou telefonisch op met de laatste weersomstandigheden en de exacte opstijglocatie. Naast Westerlo hebben we uiteraard nog tal van opstijglocaties, hier kan je onze prijzen voor een ballonvaart terugvinden.

ballonvaart-westerlo

Ballonvaren vanuit Westerlo

Op het opstijgterrein geven wij een uitgebreide briefing en kan je genieten van hoe ons team de luchtballon klaarmaakt om jou een onvergetelijke luchtballonvaart te geven. Dan komt het opstijgen en het moment waarop je de regio van bovenuit zult ontdekken.

Westerlo is een gemeente in de provincie Antwerpen. Het behoort tot het gerechtelijk arrondissement Antwerpen en staat vooral bekend voor zijn voetbalclub KVC Westerlo.